Why Am I Here? book

Een nieuwe Alpha start weer

12 december 2023

Stel je vragen over je eigen bestaan en heb je de antwoorden niet? Ben je op zoek naar houvast over de zin van het leven? Zoek je verdieping in je geloof? Alpha is een cursus waarin je samen met anderen op weg gaat om tot nieuwe inzichten te komen en te groeien in je relatie met God. Op donderdag 11 januari start een nieuwe reeks van tien wekelijkse bijeenkomsten die loopt tot 14 maart. Je kunt je nog aanmelden.

‘Alpha is voor mij een veilige plek waar ik in alle rust en op mijn eigen manier mag werken aan mijn band met God. Samen met andere die vaak net zo zoekend zijn.’ Dat zegt Nikki, die eerder aan Alpha heeft deelgenomen. Ook voor Michelle was Alpha verrijkend. ‘Ik wilde vaker God ontmoeten dan alleen op zondagochtend. Ook hunkerde ik naar verdieping in het geloof van mijn moeder en had ik graag willen ontdekken wat het inhoudelijk voor mij betekent.’

Bij Alpha beginnen we altijd met een gezellige maaltijd om 18.30 uur. Daarna volgt van 19.30-20.00 uur een inleiding op het thema van die dag. Tenslotte gaan we onder leiding van een gespreksleider tot 21.00 uur uiteen in groepen om met elkaar dieper op het onderwerp in te gaan. De bijeenkomsten vinden plaats in de Michaelkerk, Hooghout 67. Je kunt informatie verkrijgen en je aanmelden bij Hanneke Oomen: hannekeoomen@online.nl.

 

Andere berichten